Situat în Sunny Beach, la 100 m de plajă, Complexul Sunrise – All Inclusive oferă unități de cazare cu aer condiționat, precum și o piscină sezonieră în aer liber și un centru de fitness gratuite. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în zonele publice, precum și o parcare privată cu plată.

Toate unităţile de cazare includ TV prin cablu, o zonă de relaxare şi o baie cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, beneficiază de un balcon cu vedere la piscină sau la mare. Unele unităţi au o zonă de living cu canapea şi o chicinetă în plan deschis.

Complexul Sunrise – All Inclusive oferă la un cost suplimentar diverse alte facilități, printre care servicii de masaj, închirieri auto şi transfer de la/la aeroport. La proprietate există un restaurant cu grădină şi bar. Sunt disponibile un program de divertisment şi un club pentru copii.

Proprietatea se află la 2,5 km de parcul acvatic Action și la 5 km de plaja Cacao. Centrul staţiunii Sunny Beach este situat la 2 km de Complex Sunrise – All Inclusive. Aeroportul Burgas se găseşte la 28,6 km.

Nota pe Booking: 8.0

Pentru detalii și oferte, apelați-ne la nr. de telefon +37368924248 sau +37368924249 sau scrieți-ne direct pe pagina noastră de pe Facebook – SUNTRAVEL Moldova

Close